11/03/2019

katson muuttuvaa maisemaa


kuvat musta c henna
takki levi's paita monki housut monki kengät vans reppu fjällräven

No huomenta! Mulla on ollut silmät ristissä keskiviikosta lähtien. Onnistuin jälleen kerran kaulahuivittomuudellani ampumaan itseäni niskaan, joten tässä sitä nyt ollaan – flunssassa. Tämän episodin jälkeen voinkin vihdoin aloittaa kaulani aktiivisen suojaamisen, niin ei tartte litkiä kaakaota ja niistää nenää enää uudemman kerran. Vähän ärsyttää, olis ollut siistiä olla koko loppuvuosi terveenä toukokuisen post-tatska-flunssan jälkeen, mutta minkäs teet. Oma moka, hah.

Mun loma on ihan just ohi, vihdoin! Pakko sanoa, että oon kyllä haaveillut tasapuolisesti niin työnteosta kuin opiskelustakin näiden viikkojen aikana. Vaikka oonkin keksinyt ittelleni vaikka mitä tekemistä, niin kyllä sitä kaipaa jotain rakenteita ja pakottavia rutiineja päiviin. Suurimmat saavutukseni kuluneina lomaviikkoina rajoittuu uusien silmälasien tilaamiseen (!!!), filmikuvaamisen opettelemiseen ja meikkien kanssa pelleilyyn. Antaisin melkein mitä vain läksyistä tai palkkapäivästä. 

Kaikesta marinastani huolimatta mulla menee tällä hetkellä oikeesti ihan tosi hyvin! Vaikkei se tästä tekstistä ehkä välitykään, oon alkanut saamaan takaisin sitä positiivisuutta, mitä mulla oli joskus lukioon mennessä! Ja se on ihan hemmetin kultainen tunne. Sitä ei jotenkaan siinä tilanteessa tajua, mutta lukioporukalla on niin paljon väliä: sillä, millä fiiliksillä ne porukan ihmiset on milloinkin ja mitä tunteita he antaa itsestään ulos. Tää ei nyt ole mikään syyttävä sormi tai julistus siitä, kuinka elämäni vuosista kolme on tuhottu "väärän" seuran takia, vaan enemmänkin oivallus. On ollut kiva huomata, kuinka etäisyyden ottaminen on auttanut aivan valtavasti. Voin tällä hetkellä henkisesti paremmin kuin pitkään aikaan!

Kevyitä sunnuntaipohdintoja vajaasti toimivalla nenällä. Mukavaa alkavaa talvea, muistakaa tarpeeksi lämpimät vaatteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.