15. huhtikuuta 2019

ei unta ilman buranaa

Yksi erittäin väsynyt bloggaaja ilmottautuu! Silti oli vaan ihan pakko palata tänne, joten pyydän anteeksi mahdollista lagaavaa ja unista tekstiä. 

Kaikkien yllätykseksi oon selvinnyt vähin mustelmin ja traumoin ensimmäisistä ajotunneista ja duunivuoroista. Mitä nyt hartiat aivan jumissa ja jalat toisinaan niin kipeinä, ettei uni vaan tule ilman Buranaa. Oon välillä ajotunneilla vaan pysähtynyt mielessäni miettimään (tarkennus siksi, ettette luule mun pysähtyneen keskelle tietä), kuinka on ihan tajutonta, että jokin nelipyöräinen moottorihäkkyrä liikkuu, koska mä painan polkimia, kääntelen ympyrää ja leikin vaihteilla. Niin pitkään pidin sitä erittäin absurdina, että oppisin koskaan ohjaamaan yhtään mitään moottorilla toimivaa laitetta. Mutta nyt se perkele liikkuu, eikä toistaiseksi edes ohjaudu erään toimesta kenenkään päälle!

Teen tässä siis jädekioskin lisäksi geneeristä aspahommaa eli kaupan kassaa. Tai toistaiseksi vaan kaupan kassaa, koska jädekiska ei ole vielä edes auki, ja mulla on perehdytyskin vasta huomenna. Kaikille kassaduunia miettiville voin vain todeta, ettei se ole ihan niin paha kuin monet pelottelee. Minuutit sentään kuluu, ainakin mulla on vuorot olleet aina sen verran kiireisillä kaupoilla, että oon ehtinyt kattoa kelloa vaan about tunnin välein. Tietty jotkut asiakkaat on vähän pain in the ass, mutta kivat kohtaamiset peittoaa ne aina ihan 100-0.

Onnistuin puolilupaamaan itselleni, etten hetkeen alota kattomaan mitään uutta sarjaa. Juu... Niin varmaan, Anu, niin varmaan. Areenasta löytyy sikajees tanskalainen historiallinen sairaalasarja nimeltään Sairaanhoito-opisto. Se kertoo siitä, kuinka 50-luvulla alettiin ottamaan miehiäkin sairaanhoitajiksi. Mikäpä sen parempaa kuin yhdistää historia ja sairaanhoito! Mtv.fi:stä löytyy myös sellainen sarja kuin The Little Drummer Girl, joka siis perustuu siihen John le Carrén kirjoittamaan romaaniin Pieni rumpalityttö. Sarjana se on jotenkin kummallisen sekava, mutta toisaalta, en odottaisi vakoilusarjalta yhtään mitään muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.