13. tammikuuta 2019

en uskalla enää ajaa silmät ummessa


10 päivää lukiota jäljellä. 10 normaalia päivää, joina istun tunneilla. Sen jälkeen enää koeviikko, lukuloma ja ylppärit. Hyi. Viimeisin viikko on mennyt ajatukseen totutellessa. Vuorotellen on tehnyt mieli itkeä ja nauraa, huutaa, kiljua, karjua ja urheilla ahdistus pois. Tähän väistämättömään paniikkiin ei auta kuitenkaan mikään. Aivan kuten ei tilanteeseenkaan. En voi painaa pausea, ja vaikka voisinkin, jossain vaiheessa olisi pakko jatkaa.

Jostain syystä elän ja hengitän kuitenkin vielä. Pahin ahdistus laantui ensimmäisen viikon jälkeen – seuraavat kaksi voin vain ajelehtia eteenpäin. On lohdullista tietää, etten ole ainoa, joka nyhjöttää paskat housussa himassaan ja miettii kaivautumista Kiinaan hiekkalaatikon kautta. Jossain vaiheessahan tämäkin helpottaa? Ehkä sitten, kun olen kevyen vaivatta soutanut ylppärit läpi, hankkinut työn ja selvinnyt ensimmäisistä päivistäni aivan uudessa ympäristössä.

Tänään motivaatio elämiseen ja omien unelmien toteuttamiseen iski kuin tuhat volttia. Yhtäkkiä olikin aivan selvää, että raadan vaikka aivosoluni ulos päästäni, jotta opin biologiasta kaiken sellaisen, jolla saavutan kirjoituksista ämmän. Että otan tatuoinnit x ja y samaan aikaan tietyllä henkilöllä ja tietyllä tyylillä. Viimeiset kolme viikkoa olin vain naureskellut "tatskakuumeelle", mutta ei voi hyvää päivää, nythän se on vyörymässä myös meikän niskaan. Jos vaikka varaisin ajan lukulomalle, eihän se hetkellinen tauko paljon satuttaisi...

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä helpottaa! ♥ Ite en ottanut aikoinaan ylppäreistä kovinkaan paljon stressiä - mikä toki vaikutti arvosanoihin - mutta nykyisin niillä taitaakin olla enemmän painoarvoa pääsykokeissa - mikä on mun mielestä aika hölmöä. Mulla ei ainakaan silloin ollut mielenkiintoa lukea kurssikirjoja ja muistiinpanoja kolmen vuoden ajalta. Paljon paljon tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tsempeistä! <3 Joo, pikkusen tuo lisästressiä tosiaan se, että nyt ois parempi onnistua :D Ainahan voi onneks uusia, mutta ite ainaki onnistun mieluummin kerralla kunnolla!

      Poista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.