17. joulukuuta 2018

helsingin vanhan kaupungin syksy

Kaunista maanantaita! Stadissa on vihdoin lunta, joten ajattelin nyt tulla heittämään nää kuvat tänne äkkiä ennen kuin luonnoksista löytyy lähinnä valkoista. Mulle käy surullisen usein niin, että vuodenaika vaihtuu ja edellisen vuodenajan kuvat jää ikuisesti julkaisematta. Parhaani yritän siis välttää tätä traagista tapahtumaa ilmestymällä näin epätavallisesti maanantaina tälle internetin puolelle.

Mutta mitä viime aikoina? Ei niin mitään, mutta samalla kamalasti kaikkea. Oon juoksennellut pikkujouluissa, keikoilla, kaverilla pelaamassa ja salilla hyvin tasaiseen tahtiin. Henkireiästäni salista on tullut viime viikkojen aikana entistä tärkeämpi, kun oon tajunnut, että missaan sen tatskan takia kolme salikertaa ja myöhemmin tammikuussa muutaman (5) Pohjanmaasta johtuen. Eli toisin sanoen rautaa on noussut normaalia enemmän ja tahdonvoima on ollut jotain ihan mielettömästi suurempaa. Surettaa kamalasti olla pois salilta, mutta samalla oon ihan älyttömän onnellinen elämäni ensimmäisestä tatuoinnista ja siitä, että pääsen näkemään rakkaita ihmisiä.

Kunnollisista kulttuurisuosituksista on jo jonkin verran aikaa, joten olkoon tämä nyt se hetki, kun annan teille jotain katseltavaa. Areenasta löytyy sellainen sarja kuin Syntinen – toteutukseltaan tavallaan melkein naurettavan huono esimerkiksi Siltaan verrattuna, mutta juoni on tosi koukuttava ja ovela. Ja noh, toisaalta mitään ei varmaan kannata verrata Siltaan, koska se on jo sen verran next level. Maikkarin sivuille ilmestyi toinen kausi Boschista, joka on siis uusinta, mutta missasin sen täysin viimeksi, joten ehkä joku muukin... Pablo Nerudaa luen edelleen, enää muutama runo Meren ja yön porteista jäljellä ja sitten on aika siirtyä johonkin muuhun. 

Maailman noloin virhe sattui muuten viime postausta kirjoittaessa: laskin päivät synttäreihini väärin, enkä edes tuhannetta kertaa oikolukiessa tajunnut mokaani... Minkälainen typerys ei osaa laskea 20-3? Ilmeisesti minä. Tänään siis 3 päivää aikaa synttäreihin ja samalla myös tatskaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.