25. marraskuuta 2018

polaroid-filmiä, osa 1

Mukavaa iltaa! Ostin silloin pari kuukautta sitten elämäni ensimmäisen Polaroid-kameran, OneStep 2:sen, lähinnä tulevaa kuvisdiplomiani varten. Tai niin sen itselleni perustelin, koska vaikka analogisesti kuvaaminen onkin kiehtonut pidemmän aikaa, filmin hinta on pitänyt erossa.

Lupasin teille kuitenkin jo silloin, että esittelen ottamani kuvat jokaisen filmipakkauksen jälkeen - jopa ne epäonnistuneet. Eilen sain ensimmäisen pakettini filmiä kulutetuksi ja tänään olen viimein kiireiltäni valmis näyttämään ne. (käytin muuten sen verran vanhaa filmiä, että valovuodot on näissä enemmän sääntö kuin poikkeus)

1. Ihan ensimmäinen Polaroid-kuvani, joten ruudussa näkyy lähinnä ääriviivoja ja kaunis taivas. 2. Viikistä löytynyt vasikka!

3. Hiukset lentää, kuten aina laivan kannella. 4. Aurinko taisi näyttäytyä ekaa kertaa pitkään aikaan.

5. Tässä pitäisi olla kasapäin kauniita keltaisia lehtiä. 6. Heppoja, joita saa etsiä suurennuslasilla.

7. Tässä voi nähdä rakennuksen, jos katsoo oikeen tarkasti. 8. Avaruus ja demoni tulessa?

Lienee turha kertoa, kuinka kaksi viimeistä on onnellisia epäonnistumisia. Otin kuvan, kamera ei suostunut työntämään kuvaa sisältään ulkomaailmaan ja varmaan 5 minuutin bussissa säätämisen jälkeen tuloksena oli kaksi varsin erikoista yksilöä. Nää siis altistu valolle aika pahastikin, koska jouduin avaamaan filmikotelon (ei varmaan virallinen nimi) useaan otteeseen, jotta kuvat olis ylipäätään tulleet ulos kamerasta. Mutta onhan noi nyt aika cooleja, hah.

Ensi osassa luvassa entistä tärveltyneempiä kuvia, sillä mitä oon nyt 3 kuvaa uudella paketilla filmiä ottanut, niin ne on kyllä valovuotoa, ja lähes vain ja ainoastaan valovuotoa. Katotaan mitä lopuista tulee - ja ennen kaikkea, saanko mun kuvisdiplomia koskaan tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.