30. syyskuuta 2018

jumissa huoneessa ja mustissa vihkoissa


Sunnuntait kaikille! Jo toista kertaa tällä viikolla - oivasti jopa spoilaamassa teille noita polaroidhommia. Kuvien määrästä saan taas mitalin, kattoo nyt jos parin viikon päästä ois oikeesti matskua, kun tulee se Tallinnan reissu. Polaroidinkin otan messiin, jos nyt kerrankin saisin mun kuvisdiplomia edistettyä... Vaikka eihän sillä kiire oo, mutta kuvaamisen kanssa on aina vähän se ettei ne täydelliset hetket tuu just sillon ku haluis.

Mulla on tosiaan ollut tässä kiva viiden päivän loma - kuudes päivä odottaa huomenna. En oo kyllä oikeesti saanut aikaan taaskaan yhtään mitään. Oon joko treenannu tai sitten istunu koneella, litkinyt kahvia ja kirjoittanut liirumlaarumia mun lukuisiin luovuusprojektivihkoihin. Sekä pitänyt leffailtaa joka päivä! Keskiviikkona vietin kyllä kuus tuntia kaupungilla, kävin Capen ystiksillä (suosittelen!!) ja kiertelin parit kirpparit. Löysin aaaaaivan täydelliset kengät, mutta ne oli varmaan kolme kokoa liian isot, joten jätin ne paikalleen.

Hirveesti houkuttelis alkaa kuvaamaan potretteja enemmän. Jotenki toi luonto vaan työntää mua aina enemmän poispäin ja junnailen ihan kybällä mun rakennuskuvien kanssa. Oikeestaan tuntuu, että valokuvauksellisesti oon ollu pidemmän aikaa sellasessa kehittymättömyyspisteessä. Että jos jotain kaveria tai ööm, muuta, kiinnostaa lähteä kuvaamaan potretteja, niin laittakaa viestiä. Mä oon aina vapaa, paitsi sillon ku treenaan. Oon myös yrittänyt ettiä omaa tyyliäni muokata kuvia, mutta sekin on toistaiseksi vielä vaiheessa. Joten yrittäkää kestää näiden vaihtelevien muokkaustyylien välillä, ehkä tää tästä joku päivä rauhottuu...

Ps. Kuten lupasin, varjoviikunani Rin Tin Tin sai uuden ruukun.

2 kommenttia:

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.