5. elokuuta 2018

söpöjen eläinten sunnuntaitervehdys

Sateisen kaunista sunnuntaita! Lupasin teille kuvia näistä pikkusista, joten nyt niitä on muutama. Että sori jos netti pätkii, munkaan ei ihan arvosta noita jumalattoman kokosia pystykuvia. 

Elämäni suurin haaste tähän asti on ollut naamaan tarkentaminen koiria kuvatessa, koska kuten näkyy, se ei vaan meinaa millään onnistua. Paijauksia kaipaavien kissojen kanssa on vähän sama juttu, en millään ehdi tarkentaa kun niillä on jo kieli linssissä ja tolkuton kehrääminen päällä. Oikeestaan varmaan kaikkien eläinten kuvaaminen jotain laiskiaisia lukuun ottamatta on semi kamalaa. Hemmetin monta yritystä, hyvällä tuurilla pari onnistunutta kuvaa. Tai sit oon vaan ite laiskiainen ja reagoin tilanteisiin pari minuuttia myöhässä.

Oon elänyt nyt viikon kylppärirempan keskellä ja voin vaan sanoa, että elämä vois kieltämättä olla helpompaa. Suihkussa käyn joko salilla tai kavereilla, mikä on välillä aivan idioottimaista, koska ehdin näillä helteillä hikoilla kaiken takasin illan aikana. Oon kuitenkin positiivisesti yllättynyt, että toi miesten seinän takana poraaminen ei oo häirinny mun ylppäreihin lukemista mitenkään merkittävästi.  Puhe on oikeastaan pahempaa, se vie keskittymisen ihan heti pois, jos on siis suomea. Laattapisteelle siis kiitos venäläisistä remppaukoista!

Hyvää tulevaa viikkoa! Nauttikaa nyt kun siellä ei oo enää 30 astetta lämpöä päivittäin. Mä ainakin nautin, kokomustissa on ollut aikamoinen itsemurha liikkua ulkona, heh. 

2 kommenttia:

  1. Nää kuvat on jotenkin niin kauniita.

    http://insomniacmoon.blogspot.com/

    VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.