20. elokuuta 2018

live the moment, take the stand, be the ruler, it's all in your handsHei vaan, taas vaihteeksi! Ylppärit on vieneet multa viimeisetkin tunnit vapaa-aikaa ja blogiin tai valokuvaamiseen keskittymisen sijasta oon miettinyt lähinnä kriisejä, stressiä ja turvallisuutta. Luulin, että ehtisin ja jaksaisin viikonloppuisin sanoa tänne pari sanaa ja jakaa muutaman hetken, mutta siitäkin on tullut yllättävän vaikeaa. 

Tulevaisuus näyttää hyvin synkältä: 4 koetta, 4 preliä ja 2 kirjoitettavaa ainetta ahdistaa aivan hemmetisti, koska panostan-kaikkeen-yhtä-paljon-mentaliteettini ei tässäkään jaksossa hellitä. Onneksi reunoilta löytyy myös pari valopilkkua, kuten esimerkiksi tilaamani Polaroid-kameran saapuminen (toivottavasti pian), syysloma sekä hammasrautojen poistaminen jossain kohtaa. Kuolaan myös ihan kybällä uusia Karven mustia farkkuja ja Leviksen karvavuorista farkkutakkia. Tatska-ajankin voisin varata jossain välissä, vaikka tuntuukin edelleen tosi kaukaiselta ajatukselta, että täytän joskus 18 ja saan alkaa värjäämään kehoani pysyvästi.

Perus kulttuurisuositukset loppuun: BlacKkKlansman, RavenEyen biisi Breaking Out ja sellainen sarja kuin The Same Sky - Isku sydämeen. Kävin kattomassa ton BlacKkKlansmanin eilen ja jos joku leffa teiän pitäisi tän hetken ohjelmistosta nähdä, niin toi on the one. Vaikuttava ja hauska! Ihan just sitä mitä luvattiin ja enemmän. Vaikka sen kai helppoa luullaankin olevan, hirveen moni ei loppupeleissä osaa välittää vihaa ja inhoa aidosti. Jasper osaa. Jos ette oo nähny vielä Leijonasydäntä, niin kattokaa sekin. Natsi-Saksasta kiinnostuneille The Same Sky on hyvä valinta, se tuo jotain uutta toisesta maailmansodasta kertoviin sarjoihin ja leffoihin. Jää tosin varmaan viimeiseksi Natsi-Saksasta kertovaksi liikkuvaksi kuvaksi mitä katson, oon saanu Hitleristä niin tarpeekseni. Tuottaisivat joskus jotain muistakin sodista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.