26. elokuuta 2018

hän saapuu kotiin vihellellen, vastaantulijoita tuskin ees huomaa

Ihanat syyssateet jaksaa viihdyttää mua lähes aina, kun avaan Bloggerin ja alan kirjoittamaan. Mikään ei motivoi näin paljon, vaikka tekstikentän sijaan tuijotankin vastapäisiä taloja ja kuuntelen märällä asfaltilla ajavia autoja. Nyt on hyvä olla, syksy on niin kaunis. 

Kuolasin viimeksi uusia farkkuja, Leviksen takkia, saapuvaa Polaroid-kameraa ja tatska-aikaa. Arvatkaa kenellä on jo kolme! Tää minimalistin materialismionnellisuus on kyllä ihan omaa luokkaansa, kun tiiän etten anna itseni ostaa yhtään mitään koskaan. Nyt voin astella uljaana syksyyn ja olla paleltumatta, kuvata rakkautta Polaroidilla ja rasvata vimmatusti käsivartta tatuointia varten. Ajasta ei olla kyllä vielä sovittu, mutta se on työn alla! Lokakuussa odottaa myös opintomatka Tallinnaan, vaikka mut risteilyjä karttavana tunnetaankin. Ihan jees astua syysmyrskyjen aikaan laivaan näin semi-laivakammosena. Mutta mitä vaan kuvien takia, eikös....?

Hei, kulttuuria! Jos pohjoismaiset kielet kiinnostaa, tsekatkaa Areenasta sellainen kuin Liberty. Erikoisella tavalla hyvin mielenkiintonen, ja koska rakastan riikinruotsia ja tanskaa, niin mulla on oikeen hyvät oltavat sunnuntaiaamuisin sitä katsellessa. Egotripiltä tuli EP nimeltään Vihellellen, joka on loistavasti vienyt kaikki murheet ylppäreistä, kokeista ja tulevaisuudesta! Kuunnelkaa, suosittelen.

Mukavia elokuun vikoja päiviä, muistakaa edelleen nauttia elämästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.