4. kesäkuuta 2018

seurasaaren onni-orava
Onni sanoo moi, linnut sanoo myös moi. Mäkin voisin tervehtiä. Teitä ja kesää, tänään alkanutta duunia, ylppäreitä ja sitä, että meikä on abi. Tervehdin myös itseäni, toisinaan tunnun kovin vieraalta. Eniten terveisiä lähettää kuitenkin Onni, joka reippaana poseerasi useita minuutteja mun etsiessä kivoja kuvakulmia ja ojentaessa sen naaman eteen pähkinöitä. Onnista tuli Onni, koska vasta ihan viime metreillä löydettiin kyseinen kaveri kannon päältä pähkinöineen. Koska sen pienet tassut mun sormilla oli maailman söpöin tunne.

Just tällä hetkellä kaipaan ihan älyttömästi tota viime perjantaista reissua Seurasaareen. Reippailtiin sinne bussilla suoraan kevätjuhlista juhlavaatteet päällä, istuttiin hetki piknikillä juhlistamassa Mariaa, hätisteltiin ruoistamme kiinnostuneita lokkeja ja istuttiin keskellä metsää kädet ojossa. Tänään heräsin kuudelta ja olin kotonakin vasta puoli viideltä. Ensimmäisen työpäivän jälkirasitukset iski kuin tuhat volttia ja meinasin nukahtaa syödessäni välipalaa. Virkistyin nuudeliwokilla ja kertasin englantia tunnin. Nyt en tee enää mitään.

Innolla huomiseen, kohtahan tää tästä helpottuu! Palkka juoksee, minä en jne.

4 kommenttia:

 1. Elukoiden käsikesyttäminen on kyllä melko vastuutonta. Kaikki ihmiset eivät ole mukavia, on luonnoneläimelle hyväksi pitää välimatka ihmiseen. Se ois hyvä muistaa silloinkin, kun haluaa niitä fancyjä kuvia. Että niiden hinta voi olla väärää ihmistä lähestyvän eläimen henki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ymmärrän sun pointin! Pitää siis uskoa ihmisen hyvyyteen. Tottakai se on ihan älyttömän surullista, jos joku väärinkäyttää mahdollisuuttaan kohdata villinä luonnossa elävä eläin. Toistaiseksi kuitenkin ihmiskunnan hyvyys on riittänyt näille kavereille, ja koko sydämestäni toivon sen riittävän jatkossakin.

   Poista
  2. Tai voisit kantaa vastuusi, etkä härkkiä luonnoneläimiä? Julmaa leikkiä eläinten hengellä parin kuvan vuoksi.

   Poista
  3. Mielensäpahoittaja anonyymille tiijoksi... ei oo pakko lukea tätä postausta jos ei miellytä. Kaikille ei pitäisi sallia sitä internetin käyttöäkään.

   Poista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.