25. kesäkuuta 2018

riding out, letting go of the broken

Oli tosi valokuvauksellinen juhannus. Innostuin kaikesta ja kuvasin kaikkea, kuten näkyy. 24:n mökillä viettämäni tunnin aikana siellä vain tuuli. Välillä satoi myös, mutta lähinnä tuuli niin, että puita kaatui juuriaan myöten. Sähköt oli pari tuntia poikki, ei saatu ruokaa ja lähdettiin kotiin. Ei haitannut, mähän en oo yhtään mökki-ihmisiä. Kotimatkalla kuvasin autosta, ihastelin pikimustia pilviä ja odottelin kaunista auringonlaskua.

Nyt oon aloittanut tän kesän viimeisen työviikon! Hahaa, enää neljä päivää ja sitten mäki pääsen lomille, jos tota ylppäreihin lukemista ei lasketa... En tosiaan tiedä, mitä meinasin tehdä heinäkuun ekan viikon kotona. Pyörittelen varmaan peukaloita, hankin Netflixistä ilmaisen kuukauden ja katson vähän kaikista sarjoista yhden kauden päivässä. Oon niin valmis tuhlaamaan kaikki kauniit kesäpäivät Helsingissä. Ehkä meen joku kerta uloskin, jos vaan kiireiltäni ehdin. 

Ja voi olla, että ehdinkin, koska kävin tänään Rajalassa vaihdattamassa ton 40mm putken toiseen, enkä ehkä kehtaa pitää näppejäni erossa siitä. Sen tarkennusrengas on niin sulava verrattuna 40 millimetrisen omaan, että oon vaan pyöritellyt sitä tässä stressileluna. Toivottavasti saan jotain kivaa kuvattua, niin ilmaannun tänne viikonkin päästä. 

2 kommenttia:

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.