13. toukokuuta 2018

tukehdun deadlineihin ja kulttuurielämyksiin

Supermukavaa sunnuntaita ja mitä ilmeisimmin myös äitienpäivää! Tässä kaiken kiireen ja deadlinepaniikin keskellä jaan teille viime kuvausreissun kuvia. Ensi viikolla sitten kenties jotain uudempaa matskua. Vastassa nimittäin Roihuvuoren Hanami ja sadat kirsikankukat eli loputtomasti mahdollisuuksia.

Tosiaan, deadlinepaniikki. Muuta sanaa en keksi kuvaamaan tätä tunnetta. Äikän päättötyö, kirjaesitelmä, äikän essee, enkun essee ja tuhatsata tehtävää integroimista (oon kevyet 2 kappaletta eli 30 tehtävää jäljessä) sekä tietenkin kaikki treenit ja mahdolliset valokuvausreissut tän päivän aikana. Olin kyllä oman elämäni Einstein tossa muutama viikko taaksepäin, kun kirjotin ton enkun esseeni hypärillä. Nyt ei tartte stressata siitä, mutta listasin sen kuitenkin koska deadline mikä deadline. Homma siis ihan semi hyvin kasassa, tältä päivältä puuttuu vielä noi upeet 30 tehtävää matikkaa ja kirjaesitelmän suunnitteleminen loppuun. Ehkä tää tästä. Ehkä ei.

Sitten vähän lisää kulttuurijuttuja. Teatterin ystäville suosittelen Q-teatterin näytelmää Arki ja kauhu. Se oli vähän semmonen, ettei sitä välttämättä osaa arvostaa niin kamalasti, jos ei oo tottunut erilaisiin näytelmiin. Mutta jos olette samanlaisia teatterin ex-suurkuluttajia kuin minä niin ai että! Siellä on vielä joitain paikkoja vapaana, mitä oon nyt tilannetta kyyläillyt. Sitten jenkkileffaksi sellainen kuin Everyday oli yllättävän hyvä, se jopa loppu aika erilailla kuin mitä olin kelannut. Ja ensi maanantaina suuntaan katsomaan Ida Nielsen Quartetia Savoy-teatterille. Voi apua! Tuntuu, etten enää minään iltana saa vaan lahnata himassa. 

Ja tietenkin enää kolme viikkoa kesälomaan! Hihkuisin tästä enemmän, mutta mulla alkaa heti työt, joten virallinen loma starttailee vasta heinäkuussa. Sillon luvassa Ruisrockia ja muutama viikko Pohjanmaata. Ihanaa, että paljastan kaikki mun suunnitelmat teille etukäteen, eipä tuu yhdetkään kuulumiset yllätyksenä.

Ps. Osaako joku sanoa, miksi näiden iPiccyn kollaasien oikee reuna on nykyisin liian pitkä? Ennen toimi ihan oikein, vaikka tein kaikki asiat samalla tavalla kuin nykyään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.