26. toukokuuta 2018

kun kohtalon tuuli kaarnalaivaa keinuttaakuvat musta c aliisa
paita weekday, vyö weekday, farkut karve (carlings), kengät vans

Joo, piti vissiin jakaa kuvia viime postauksen mukaan "ensi viikolla" eli viikko sitten. Just kun mun postaustahti näyttää 2 minuuttia siltä, että saan täältä viikottain jotain ulos, niin meen ite sössimään kaiken laskemalla tuntitolkulla matikkaa silloin, kun "pitäisi" kirjoittaa. Nyt mulla on onneks ensi viikolle jo aihekin, mutta mistä vetoa etten kevätjuhlien ja kesätyökuumotuksen takia tuu postaamaan kuitenkaan... Lupaan yrittää, tosin musta tuntuu, että ootte siellä päässä aika hyvin tottuneet tähän mun kerran kahdessa viikossa -postaustahtiin.

Hanamista lupasin viimeksi jotain mainita, joten tässä teille kuusi kuvaa. Kävi vähän huonompi tuuri, nimittäin kirsikankukat oli jo tippuneet helteiden takia (ainakin oletan niin). Jotain siellä vielä kukki, mutta pääosin värejä näki vaan festarivierailijoiden päällä. Ehkei se mitään, ensi vuonna uudestaan! Ohessa myös kaksi suorastaan fantastista pro asento -kuvaa todistaakseni teille, ettei mulla ihan aina ole pelkkää tummaa päällä. Tässä on nimittäin teinivuosieni ensimmäinen valkopohjainen ja värikäs paita! Sataprosenttista puuvillaa 15€, kannattaa tsekata Weekdayn sivut, siellä on näitä - ja muita - varmaankin vielä.

Tulevana abiturienttina koen myös aiheelliseksi kirjoittaa yhden kappaleen verran aika-ahdistuksesta ja siitä, kuinka ensimmäistä kertaa ikinä mun pitää ajatella kesälomalla koulua. En taaskaan ajatellut, että tää tilanne olisi lähelläkään, mutta sieltähän ne ylppärit kurkkaa olan takaa. Vaistomaisesti ajattelen kaikkea yksilö-yhteisö-yhteiskunta -periaatteella ja tuijotan telkkaria, koska "tästä oppii englantia". Hienosti taas vaihteeksi minä.

2 kommenttia:

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.