7. toukokuuta 2018

kesäisiä onnellisuusfiilistelyjä


Olisikohan ollut lauantai, kun oli kesän ensimmäinen päivä. Sille on kai joku tieteellinen määritelmä mutten uskalla sanoa asiasta sen enempää, jotta ette saa väärää informaatiota. Sunnuntai-iltana suuntasin luontoon etsimään lehmiä ja kaipaamaani pohjanmaafiilistä. En löytänyt lehmiä, mutta löysin tunteita ja hajuja. 

Metsässä tuoksui sade, eikä ohuessa takissa ollut kylmä. Menin kuvaamaan kasveihin osuvaa aurinkoa, mutta sinä päivänä aurinko ei käyttäytynyt niin kuin olisin toivonut. Se käänsi pääni maasta ja sai katsomaan eteenpäin, enemmän maisemia kuin pieniä yksityiskohtia. Ja tullessani kotiin tajusin tässä postauksessa tiivistyneen juuri ne asiat, joita haluankin kuvata. Maisemia ja satunnaisia yksityiskohtia. Ehkä myös ihmisiä, nekin kiinnostaa. Hetkelliset tunteet. Lähikuvia kuvatessa tunnen taas ysimillisen otsallani. Silmälasieni kehyksien supistavan maailmaa. Ehkä on ihan hyvä alkaa keskittyä johonkin muuhun.

Tänään puolestaan oli maailman onnellisin päivä. Aamulla kuljin takki auki tuntematta kylmää, iltapäivällä hain välipalaa pelkässä hupparissa. Nyt eletään sitä aikaa vuodesta, kun lämpötila on just eikä melkein täydellinen ja musta tulee sen takia ihan mielettömän onnellinen. 

Myöskin, toukokuun ensimmäisinä suosituksina vinkkaan teille näytelmän nimeltä Putkinotko ja biisin nimeltä Empire Liquor Mart (vanha tuttu, tänkin aina unohdan ja löydän uudelleen).

10 kommenttia:

 1. Ihanaihanaihana postaus! Mua vähän vaan hymyilytti tää kesäisyys mikä tästä huokui, koska täällä missä asun lasketellaan vielä ja kotipihallakin on ainakin metri lunta. Mutta oikeesti, kiitos! Kiitos ihanasta tekstistä ja kuvista jotka sopi tuohon tekstiin täydellisesti. Olet upea, enkä ikinä kyllästy kertomaan sulle asiasta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Neea, oot ihana, kiitos! <3 Hahah, ehkäpä se sulaa sieltäkin vielä jonain päivänä :D

   Poista
 2. Oi miten ihana julkaisu! Tästä jotenkin huokui sellanen lämpimän kesäillan fiilis, kun aurinko laskee ja hyvä chill-musiikki soi <3 oot muuten tosi taitava kirjoittamaan, ihan uppouduin tuohon tekstiin, vaikkei se kauhean pitkä ollutkaan. :)

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
 3. Niin ihana kesäfiilis tässä postauksessa! :)

  VastaaPoista
 4. Wau, upeita kuvia ja jälleen kerran ihanasti kirjoitettu. ♥

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.