1. helmikuuta 2018

lamaannun sillä samalla sekunnillaTekee mieli kirjoittaa, mutta lamaannun sillä samalla sekunnilla, kun avaan luonnoksen ja oikeasti yritän. Ajatukset on yksi iso, jähmettynyt puuro. Ei pitäisi kirjoittaa, jos ei lähde. Mutta kyllä kaikki vähänkin kirjoittamisesta pitävät tietää sen tunteen, kun haluaa vain sanoa ja huutaa. Sanoa ja huutaa, mutta kädet on sidottu yhteen ja kuula upotettu aivoihin. 

Jos odotan päivän tai toisen, tuleeko tekstiä paremmin? Entä viikkoja tai kuukausia? Ei tule. Sen tiedän siitä, ettei nytkään ole helpottanut. Kirjoitan ja toivon, että jossain vaiheessa kaikki helpottaa ja saan sanani takaisin. Mutten tiedä, käykö niin nopeammin, jos vain odotan vai jos teen jotain sen eteen? Jos riuhtoisin ees taas, että siteet hellittäisivät. Pistäisin pipon päähän sisälläkin, jotta kuula sulaisi. Lyijyä kun on, sehän sulaa.

Oikeastaan havahduin vasta äsken siihen, kuinka ikävää on kirjoittaa surullisista asioista. Näitäkin kuvia varten oon jo muutaman päivän ajan yrittänyt saada jotain lauseita. Mutta ei vaan lähde. Ja inhoan kirjoittaa siitä, kun ei onnistu. Että vaikken itsekään pidä ällöiloisista vaaleanpunaisista blogeista, niin tavallaan ymmärrän, miksi tyypit kirjoittaa mieluummin iloisista asioista.

Tsekatkaa hei tää video. 

8 kommenttia:

 1. Tuttu tunne ja ymmärrän. Itsekin mielummin luen positiivisia blogeja kun sellaisia tyylillä "ranteet auki" blogeja.
  Kivoista kulmista oot ottanut noi kuvat!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, negatiivisuudellakin saa olla rajansa, jotta se ei tartu! Kiitos!

   Poista
 2. Hitsi miten kivoja kuvia sulla taas. <3 Tuo writer's block on kyllä maailman inhottavin.. Itsekkin tapellut nyt lähes kuukauden päivät sitä vastaan. :c blockista huolimatta kirjotat hyvin!

  katiannamaailmalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katianna! <3 Joo, vielä kun tää tulee aina ihan puskista... Toivottavasti omasi poistuu pian!

   Poista
 3. Tosi tuttu tunne. Musta tää on oikein onnistunut teksti. Hienosti tai siis todella hienosti olet saanut puettua tämän asian sanoihin. :)

  VastaaPoista
 4. Moikka sinä ihana! Valitsin sun blogin mun lemppareiden joukkoon linkkaa blogisi -postauksesta! <3 https://www.stoori.fi/reettakristiina/linkkaa-blogisi-top-5/

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.