26. marraskuuta 2017

derivoin kai itseeni adrenaliinia


Ihanaa palata näihin kuviin. Syksyiseen Pohjanmaa-idylliin, sumuiseen sunnuntaiaamuun ja Urhoa seuranneisiin lehmiin. Ihana palata juuri siksi, että tiedän olevani samassa paikassa alle kahden kuukauden päästä. Ja vaikka sanonkin sen aivan jokaisessa Pohjanmaahan viittaavassa postauksessa, sanon sen uudestaan. Mä rakastan tota paikkaa. Aivan kaikkea siinä.

Ja ehkä takaisin tähän hetkeen. Joku on taas jostain piikittänyt muhun adrenaliinia, kun tuntuu, että voisin hoitaa ihan kaikki maailman asiat viidessä minuutissa. Lentää Köpikseen, lukea kokeisiin, juosta kaupungilla huvikseen ja treenata. Totuus on, että oon himassa jumissa treenivaatteissa ja joo, käyn treenaamassa, mutten todellakaan viidessä minuutissa. Sitten myöhemmin illalla avaan koulukirjat ja tajuan, että se olisi kannattanut tehdä piiikkusen aiemmin. Kaiken maailman devalvoitumiset ja revalvoitumiset jää eiliseen, kokeessa paperille syntyy varmasti tuskin mitään. Köpikseen tai kaupungille en edes ehdi, ne jää suunnilleen ensi vuodelle.

Mutta hei, positiivista on nyt vahvasti se, että tuolla sataa lunta, joka ehkä jossain vaiheessa jääkin maahan. Koska ilman lunta ei tule talvea, eikä ilman talvea kevättä, eikä kesää ilman kevättä, eikä täten ollenkaan toista syksyä. Jaksaa odottaa, kyllä ne värit sieltä taas tulee.

16 kommenttia:

 1. Lumi on kyllä niin iso osa talvea & joulua ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia oot saanut noinkin hämärässä kelissä! Muutenkin todella mielenkiintoisia postauksia, keep it up! :)

  https://byneas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Ja, tässä elämässä on kyllä aikaa kaikelle - ei ehkä tänään tai huomenna mutta vaikka vuoden kuluttua :)

  https://lauralta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tykkään sun kirjotustyylistä niin paljon, taas kerran tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia jälleen kerran! Sataispa tännekin lunta, mutta taitaa olla turha toive...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täälläkin ehti kaikki jo sulaa... Sais tulla takasin.

   Poista
 7. Rakastuin tohon otsikkoon, siis jotenkin tosi ihana jollain jännällä tavalla! <3 Myös apua ihana koira ja lehmiä - kaks lemppariasiaa maailmassa!

  VastaaPoista
 8. Ihanan tunnelmallisia kuvia sulla. <3

  katiannamaailmalla.blogspot.fi

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.