4. lokakuuta 2017

where's the clock, i thought i heard it once

"Nyt tuntuu oikeastaan ihan oikealta. Kun kuljen paksumman takkini kanssa jäätymättä ja kun tuuli tarttuu sateenvarjooni riepotellen sitä puolelta toiselle. Kun kaatosade kastelee reppuni, vaihtaa suuntaa ja sotkee lasieni linssit. Kun pyörätie on sakeana keltaisista lehdistä ja maljakossani lojuvat neilikat eivät suostu avautumaan."

Tässä istuessani ulkona olevat korkeat koivut vaappuvat puolelta toiselle ja ikkunani nurkassa vaanii tumma pilvi. Osa puiden lehdistä on kirkkaan oransseja, osa keltaisia. Hahmottelen sanoja vihkooni, toisinaan huomioin tämänkin osan, lisään lauseen tai kaksi ja vaivun taas toiseen maailmaani. Koskaan en tee mitään yksin. En ainakaan tänään. Niin, kirjoitan runoja. Tarinoita kaikesta kaikille pitäen ne kuitenkin täysin salassa. Suljen mustat kannet toivoen, ettei kukaan koskaan siihen vihkoon kajoaisi.

Olen paennut todellisuutta unettomilla öillä, hukuttamalla pääni musiikkiin aina päänsärkyyn asti. Se soi taas liian kovalla. Silti korviini karjuvat miehet tuntuvat paremmalta vaihtoehdolta kuin radiohiljaisuus. En enää kuule seinäkelloanikaan, ehkä se kuvastaa sydämeni sykettä. En osaa nukahtaa hiljaisuudessa.

18 kommenttia:

 1. Tosi herkkä ja hyvä teksti ♡

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja teksti :) Runous on kaunista!
  ~Finnlandsnorsk~

  VastaaPoista
 3. Ompa kaunis teksti ja aivan ihana tuo lehmäkuva!

  http://paremmassa valossa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihana teksti! Meillä oli äikässä tuo samanlainen puukuva, mutta siinä oli lehdet tippunu ja se oli semmonen ihan harmaa. Siitä piti tehä kuva-analyysi. Muutenki sun kuvat on tosi kivoi niinku aina :) Hyvää syksyn jatkoo!

  https://tavoiteenion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Oho, joku vissiin liikkuu samoilla seuduilla :D Kuva-analyysit on mielenkiintosia, mutta mulle ainakin vaikeita - en tykkää ylianalysoida kuvia! Hyvää syksyä myös sulle :--)

   Poista
 5. Upeita kuvia!!! Uskomattoman ihania! :*

  https://janeandkoalas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Olipa ihania kuvia! Oot kyllä hyvä kuvaaja :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kirjoitat ihanasti, todella upeita kuvia plus tää sun blogin layout on ihan super magee!! Rakastan sun blogia siis <3

  http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 8. Tuo eka kuva on niin kaunis!  http://www.harrietgripenberg.com

  VastaaPoista
 9. Oi, sun blogin ulkoasu on muuttunut sitten viime tsekkauksen! Diggasin tosi paljon siitä vanhasta, mutta diggaan tästäkin ihan hirmupaljon! Toi bannerin kuva toimii mainiosti tän taustan kanssa. Ja toi teksti, mä en tiiä mitä siitä voisin sanoa muuta kuin että wow - taas kerran! ♥ Samaistun ihan liikaa tuohon viimeiseen kappaleeseen, koska oon itekin just noita mainitsemiasi asioita tässä viime viikkojen aikana..

  Written by Neea

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.