23. lokakuuta 2017

ikävä ei minua enää tavoita


Ollaan päästy siihen aikaan vuodesta, että junassa istuessa voi katsella edessä olevien sähköisinä leijuvia hiuksia ja pohtia, leijuvatkohan omatkin yhtälailla. Että ulkona ilman lapasia kulkeminen on vain niille, joiden sormet eivät jäädy tai kuivu yhtä nopeasti kuin omani ja että syyslomastakin on jäljellä enää jokunen tunti. Sen ensimmäiset käytin onneksi erittäin onnellisena, parhaan kaverini luona.

Miten onnellinen voi ihminen ollakaan jossain muualla kuin kotikotona, siinä osoitteessa, jonka jokaiseen lappuun kirjoittaa. Mitään hienompaa en tiedä kuin sunnuntai-aamuna kiireessä hotkitun aamupalan, koska "pakko päästä ulos kuvaamaan, siellä on niin kaunista". En mitään hienompaa kuin ränsistyneet puurakennukset teiden vierustoilla ja puut syksyisine lehtineen roikkumassa niiden yllä. Mitään hienompaa kuin pitkän kävelylenkin parhaan kaverin, koiran ja kameran kanssa sumuisena aamuna. Nuo sunnuntai-aamut, aamut ylipäänsä, tekevät elämästä elämisen arvoista. 

Ja ensimmäistä kertaa ikinä en ollut kuin veitsellä sydämeen lyöty istuessani paluujunassa. Ehkä opin vihdoin arvostamaan kokemaani ja pääsemään yli ikävästä, käsittelemään sitä eri tavalla. Näenhän sen kaiken kuitenkin pian uudestaan.

12 kommenttia:

 1. Anu, oot best! Sulla vaan on tuo kirjoittamisen lahja. <3

  VastaaPoista
 2. Äh. Nää kuvat täyttää mun estetiikka kriteerit täysin ja kirjoitat niin kauniisti, samaistuttavasti. Oot niin upee, toivottavasti kaikki mistä unelmoit toteutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mira kun oot ihana, kiitos <3 Toivottavasti myös kaikki sun haaveet toteutuu !!

   Poista
 3. Miten musta tuntuu, että jokainen postaus mitä luen sulta on edellistä parempi? Ja se edellinenkin on aina täydellinen. Tuo viimeinen kappale upposi liian syvälle sydämeen. Olet ihana <3

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Neea, tulee ihan tippa linssiin! Kiitos, olet ihana myös <3

   Poista
 4. Taas kerran aivan ihania kuvia! Sulla myös todellakin on taito kirjoittaa ja saada teksti tuntumaan niin saimaistuttavalta! :)

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.