6. syyskuuta 2017

same old frames holding my life togetherUnohdin, miltä tuntui asettaa elämä ja oma rytmi niihin samoihin raameihin, missä ne oli olleet jo useita kuukausia, vuosia. Kun en enää yhtäkkiä miettinyt syömisiäni sen mukaan, että jaksaisin illalla koulun jälkeen kiertää kaupungilla, en enää ottanutkaan huomioon yhtä ylimääräistä paikkaa ruokalassa. Kun en enää puhunutkaan englannin tunneilla vain ja ainoastaan englantia tai ostanut Sisu-pastilleja tiedostaen, etten saisi niistä itse kuin muutaman. Siirsin kaiken niin syvälle tietoisuuteeni, että niiden takaisin repiminen tuntui tyhjänä tunteena rinnassa. 

Olen kuitenkin ollut onnellinen pelatessani sählyä ja kävellessäni pitkin Helsingin tuulisia katuja. Olen ollut onnellinen, vaikka flunssa on varjostanut tekemisiäni ja vaikka useiden ihmisten läksiäisbileet onkin herättäneet lähinnä haikeita tunteita. Koska oma onnellisuuteni ei vaadi muuta kuin oikeita ihmisiä oikeisiin paikkoihin oikeisiin aikoihin. 

Ja tällaisena keskiviikko-iltana laiminlyödessäni läksyjäni on oikein otollinen aika kirjoittaa lauseita vihkoon ja juoda asteen liian kitkerää kahvia. Kuunnella välissä biisejä, fiilistellä saapuvaa syksyä ja pohtia vastaantulevaa koeviikkoa.

18 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia taas ja rakastan tapaa millä kirjotat! c: En muista oonko jo aikasemmin sanonnu tosta sun kirjotustyylistä mutta, jos oon niin sanonpa vielä kerran uudestaan.

  https://insomniacmoon.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ai että, mä rakastan sun blogia! Vaikka sun kirjotukset onkin melko lyhyitä, niin ei voi olla nauttimatta siitä, kuinka lahjakas sä oot kirjoittamaan (ja tietty valokuvaamaan, mutta sitä nyt ei tarvi mainita) ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos super paljon Milla! <3 Kirjottaisin tosi mielelläni pidempiäkin tekstejä, mutta sanat ja aiheet tuppaa loppumaan hyvin äkkiä :D

   Poista
 3. Onnistuit pukemaan sanoiksi sen, miltä arkeen palaaminen mullekin tuntuu :) En tykkää sitten yhtään aikatauluista tai ohjeista, joiden mukaan elämää pitäis elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla että onnistuin! :--) Aikataulut on mulle vaan hyödyllisiä, mutten itsekään perusta tietyistä kaavoista, joiden mukaan täällä pitäisi elää.

   Poista
 4. Eipä oo eka kerta kun eksyn tähän hienoon blogiin :) Sä kirjoitat niin ihanasti ja sun sanat pistää aina miettimään! Aina myös niin kauniita ja omaperäisiä kuvia!

  http://fasciner.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, kiitos Linda, mielettömän kiva kuulla! <3

   Poista
 5. Ihania kuvia ja aivan ihana muumi-muki!

  VastaaPoista
 6. Ei vitsit miten ihana blogi ja erottuu edukseen muista <3 Ja kirjotat hirmuisen kiinnostavasti :) Jään ehdottomasti seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, supersuuret kiitokset ja tervetuloa lukemaan! <3

   Poista
 7. Ihana postaus, ihana blogi, ihana sä♡ Tykkään superisti sun blogista!♡

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Sulla on samanlainen kånken-reppu kuin mun kaverilla! Oot muute kaunis ja sulla on ihanat kiharat hiukset!♡°3°

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.