16. heinäkuuta 2017

oh it's such a shame for us to part
kuvat musta c emma
PAITA CARLINGS, FARKUT KARVE (CARLINGS), TAKKI H&M 

Suljetaan silmämme jooko täysin siltä, ettei kaikki tän postauksen kuvat sovi yhteen. Ja että en osaa päästää irti mun hiuksista. Näiden jälkeen on hyvä keskittyä lähinnä tuohon kisuun, josta on muuten pian tulossa pal-jon lisää söpöjä kuvia eli pysytelkää linjoilla niin pääsen piristämään teidän päiviä.

Hei niin mitä, meitsihän oli Pohjanmaalla, parhaan kaverin ja suvun luona! Siispä vuorossa on taas se sama vanha, puretaan sieltä tulleet fiilikset tänne ja surkutellaan sitä, kuinka pääsen takaisin vasta joululomalla -tekstioksennus. Talviturkki on heitetty pois, kissanpentua on pidelty sylissä, Kärkkäinen ja Tuuri on koettu vihdoinkin, heikoin tuloksin tosin. On juostu kaatosateessa talon ympäri, ammuttu ilmakiväärillä vesipulloja, ongittu ja surtu sitä, kuinka kissalle ei kelvannutkaan kala. Oon myös päättänyt vihdoinkin päästää irti mun kuolleeksi kuluneesta luottohupparista, mikä täten jättää mut elämään ilman hupparia. Eli jos mielessänne on paikkoja, joista saisi tämän kaltaisia huppareita niin vinkatkaa ja oon velkaa teille koko omaisuuteni.

Mitään pakollisia kosmetiikkalöytöjä suurempaa ei tullut hankittua, ellei tota vanhaa ja tällä hetkellä toimimatonta kameraa lasketa. Innostuttiin käymään pari tuntia ennen lähtöä kirpparilla ja voihan elämä mitä sieltä löysin! 22 eurolla laatikkokamera, josta voisi saada pari kymppiä enemmän. Ei huono, ehkä myyn tän vanhuksena ja muutan eläkepäiviksi Australiaan.

20 kommenttia:

 1. Hianoja kuvia ja ihana pikku kisu!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi kivoja kuvia, etenkin tuo kukkakuva on kaunis! Ja aivan suloinen kisu :3

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa että sulla on ollut ihana visiitti pohjanmaalle! Ja ihana kisu<3

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ja aivan ihana kisu <3

  VastaaPoista
 5. voi mikä suloisuus tämä kisu!

  Olisiko muuten pikkaisen siistiä päästä ampumaan pulloja!! Täytyy varmaan rueta kyselemään missä olis mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tosi kivaa, suosittelen! Me ammuttiin vaan tuolla kotipihalla, kun sieltä löytyy turvallinen paikka eikä oo liian kaukana.

   Poista
 6. Noissa kuvissa on kyllä tosi ihana tunnelma :) Jotenkin maalaisromanttinen!

  VastaaPoista
 7. Aah, nämä kuvat, sinä ja tuo kissa, SÖPÖT. <3 Ja tuo kamera on aivan upea ilmestys, vaikkei (vielä) toimikkaan! Ihan järkyttävän siisti pelkästään koristeenakin, tollasia oon pitkää zoomaillut kirppiksillä ... Upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supersuuret kiitokset Jenna <3 Joo se on aivan ihana ja näyttää aika killeriltä huoneen pöydällä. Enää filmit ja hihna kaupasta niin se ois siinä.

   Poista
 8. Oi miten söpökisu, ja toi kamera! Vaikke toimisi, niin ainakin oiva sisustuselementti :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vanhat kamerat / asiat ylipäätään on tosi kivoja sisustuselementtejä, tulee ihan erilainen fiilis kun huoneeseen astuu.

   Poista
 9. Apua mikä ihana kisu! <3 Kissanpennut vaan aina sulattaa mun sydämen :D

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.