23. heinäkuuta 2017

may i introduce you: vitutusviikko
Vitutusviikko takana, jihuu! Enkä nyt tosiaankaan puhu mistään "hilloviikoista" tai "Japanin hyökkäyksestä" vaan ihan pelkästään ruhtinaalisen vituiksi menneestä viikosta. Nimittäin meikäläiseltä irtisanoutui aivan kaikki. Ja ihan vielä painotus sanalla kaikki. Että nyt saa kerrankin valittaa, joohan?

Ekaksi meni puhelimen latausjohto taas paskaksi, piti ostaa uusi 33 (!) eurolla, tsiisus. Sitten täyttyi koneelta tila ja nää tän postauksen kuvat onkin melkein viimeisiä julkaisemattomia, jotka tää sökö vielä jaksoi ahtaa sisäänsä. Tilaukseen meni onneksi ulkoinen kovalevy, joka sekin söi lompakosta toivottoman määrän rahaa. Sitten meni se huppari, vaikka se menikin oikeasti monen monta viikkoa sitten, mutta ihan pakko mainita. Oon siis edelleen huppariton, toivon mukaan syksy ei saavu ainakaan hetkeen. Mitäs vielä... 

Juu, no sitten tää romupuhelin ja ne kengät ja se takki - tai ne takit. Puhelin on tosiaan vieläkin se sama vanha, josta oon valittanut jo useita kuukausia. Odotan vaan, että tosta yhestä puhelimesta tulee halvempi, koska 600 egeä jostain piippailevasta kapulasta on aivan liikaa. Hmm ja mun kaikki kengät (edelleen painotus sanalla kaikki) on jääneet liian pieniksi syistä x ja y, mutta mistään ei tunnu löytyvän uusia. Onnistuin myös rikkomaan ton mun ultimate luottotakin ja saattaisin ehkä mahdollisesti tarvita uuden, kun en pysty sitä enää paikkailemaankaan... Ja jotkut voi muistaakin, että myös se mun farkkurotsi on jäänyt liian pieneksi. Eli tuota noin juuh. Perustan pian jonkun varainkeruujärjestön, koska vaikka rahaa olisikin niin ei todellakaan ole haluja käyttää niitä vaivalla säästettyjä senttejä kaikkeen tähän. Heihei mitä, mähän ihan unohdin nuo rikki menneet silmälasit! Sain kyllä käytettyä korjauksessa, muttei ne ihan täydelliset enää ole. Kunpa mun mielikin pääsisi korjaukseen.

Maailman pisin valitusteksti takana. Mitään positiivista sanottavaa ei ole, ellei sitä lasketa, että jäljellä on enää viikon verran mökkeilyä ja sitten tämän kesän velvollisuudet on täytetty. Hip-vitun-hei. Pyydän anteeksi tätä kielenkäyttöäni, vaikka kyrsiikin niin paljon, että näen sen oikeutetuksi.

14 kommenttia:

 1. Voi ei... Mulla oli viime viikko vähän tollainen hip-vitun-hei viikko :D
  Ja tiedän tunteen ton piuhan kanssa! Mulla meni kaks piuhaa kiitos koiran kuukaudessa... Ei vituttanu yhtään maksaa tollasii tuplana ':D Tsemppiä sinne!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, toivottavasti sun vitutukset on jääneet jo taka-alalle! Joo, saisi Apple tehä noista halvempia, kun viimeksi tollanen feikki piuha meni kahessa kuukaudessa rikki... Kiitos!

   Poista
 2. Voihan halavatun hitto siun kanssais! :D Mulla on kans ollut melkein kokonainen vitutus-kesä, kun kesätöitä ei oo näkynyt - eikä myöskään opiskelupaikkaa... Mutta onneksi nyt on elokuuksi töitä ja yhteishaku syksyllä! :) Kaiken on tapana järjestyä - onneksi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! :D Voi ei, pidetään nyt peukkuja yhteishakua ajatellen! Mäkään en saanut kesätöitä, toivottavasti sitten viimeistään ensikesänä, muuten oon jumissa oravanpyörässä enkä ikinä saa töitä... Niin on, kunhan jaksaa odottaa :-)

   Poista
 3. Yleensä ku joku hajoaa, hajoaa toinenkin.. :D Mut tiedän ton vitutuksen. Sitä on tuntunu olevan koko kesän ilmassa.

  https://katvonyvon.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hajoamisen kierre on loputon... D: Mulla myös, pitää vaan yrittää jaksaa. Ei tätä Suomen kesää enää kamalasti oo jäljellä!

   Poista
 4. Kallis piuha, mutta kivoja kuvia!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Voi juku mitä kuvia, osaisimpa itsekin kuvata yhtä hyvin! ♥ Ja pystyn niin samaistumaan suhun, on kyllä ittellääkin ollut niin vittumainen viikko takana jotta kumpa tästä viikosta tulisi parempi :D

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks, kiitoskiitos! <3 Kyllä se siitä sitten vaan valokuvaamalla :-) Joo niinpä, omani ei kyllä näytä vielä ollenkaan hyvältä...

   Poista
 6. No siinä on viikko! Miten kaikki voi hajota viikon sisällä tai no voin kyllä samaistua mutta onneksi jokainen viikko ei ole samanlainen. Suosittelen siirtämään kuvia tyhjille cd-levyille, ei maksa ihan niin paljoa ja on helppo säilyttää. Mitä vähemmän kuvia koneella sitä paremmin ne säilyvät turvallisesti, jos kone vaikka hajoaa joskus.

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kiitos paljon vinkistä, pitääkin ehdottomasti tehä myös noin jatkossa :-)

   Poista
 7. Valittaminen on joskus ihan ok! :D Ei mullakaan oo kyllä tällä viikolla mennyt mikään niin kuin olisi pitänyt.. Oltiin sovittu kavereiden kanssa, että nähdään eilen. Noh, se sitten peruuntui jostain selittämättömästä syystä X. Sovittiin uus tapaaminen huomiseksi, mutta sekään ei nyt näillä näkymin onnistu.. Lisäksi tää sää on suoraansanottuna ihan perseestä, koska koko ajan vaan sataa ja lyhythihasella ei todellakaan tarkene olla. Ehkä viikonlopusta tulee vähän parempi :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, helpottaa kummasti! Eikä, toivotaan että jossain vaiheessa onnistuu teiän miitti! :-) Säät voisi tosiaan vähän hellittää, kunhan nyt olisi edes sellainen otollinen ulkoilusää, ettei tarttisi pelätä kameran kastumista... Pidetään peukkuja, vaikkakin sadetta se uhkaa lupailla D:

   Poista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.