26. helmikuuta 2017

link your blog favourites

(Pahoitteluni alkuun, kollaaseista lähti laatu muokkausohjelman takia)
Tässäpä olisi näitä teille vihdoinkin! Kivasti tuli linkkejä, päädyin valitsemaan tähän blogeja, joista jäi mieleen erityisesti kuvat ja ulkoasu. Ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä, olkaapa hyvät!Aquí y ahora
"Tässä ja nyt on blogi hieman vapaammalla tyylillä ja omilla viboillaan. Elämän risuja ja ruusuja, turhia kaunistelematta - sillä eihän se elämä ole pelkkää ruusuilla tanssahtelua."
Jennan blogia oon lukenut jo pitkään, suunnilleen sen perustamisajoista lähtien. Linkin takaa löytyy upeita ja monipuolisia kuvia sekä hienosti kirjoitettuja postauksia. Blogia selatessa tunnen olevani ihan jossain toisessa ulottuvuudessa. Tää on yksi niistä harvoista, joita jaksan selata uudestaan ja uudestaan kokonaan läpi. Rauhoittaa ja inspiroi. Isot plussat persoonallisesta ulkoasusta!

"20-vuotiaan nuoren naisen lifestyle-tyylinen blogi, postausaiheet vaihtelevat kosmetiikasta ja muodista ajankohtaisiin asioihin."
Sanninkin blogia oon lukenut jo ihan sen alkuajoista lähtien. Muhun ei kovin helposti iske muoti tai kosmetiikka blogeista puhuttaessa, mutta nyt jäin koukkuun. Postaukset on monipuolisia, eikä koskaan voi tietää, mitä seuraava postaus sisältää. Sannin tapa muokata kuvia on erilainen, jollain tapaa kiehtova.

"17-vuotiaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujen lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus valokuvausvinkkejä!"
Lean blogissa oonkin vieraillut muutaman kerran aiemmin, mutta vasta nyt päädyin liittymään lukijaksi. Kuvat on todella upeita ja valokuvausvinkit hyvin selitettyjä ja oikeasti hyödyllisiä. Monesti oon kokeillut ja monesti on toiminut. Monipuoliset postaukset ja kuvien erilaisuus jaksaa aina yllättää!

"Valokuvausblogi, jonne postaan lähinnä luontokuvia, ja mahdollisuuksien mukaan reissukuvia."
(Sori Hilja, en saanut sun banneria tohon kollaasiin mitenkään järkevästi). Hiljankin blogi on jo vanha tuttu, vaikka päädyinkin lukijaksi vasta hiljattain. Kuvista on tullut parissa kuukaudessa hurjasti parempia! Ne on tunnelmallisia ja kauniita. Rauhoittavia. Jostain syystä blogin ulkoasu inspiroi paljon, tulee tosi hyvä fiilis niin yleisilmettä kuin yksityiskohtiakin katsoessa.

--------------------------------------------------------

Toivottavasti löysitte itsellenne jotain uutta luettavaa! Älkääkä pahastuko, jos bloginne ei tähän listaan päässyt, oon aika tarkka tietyistä asioista. Hyvää lomaa lomailijoille ja voimia opiskeleville, töissä käyville ja lopuille! Me nähdään pian vähän normaalimmissa merkeissä.

10 kommenttia:

 1. Kiitos paljon listaan päätymisestä ja kehuista! :-) Tällaisesta tulee aina hyvä mieli!!

  VastaaPoista
 2. Apua, kiitos ihan älyttömästi Anu!!! <3 Olet ihana, piristit mun päivää juuri todella paljon!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon blogini esittelystä! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyviä blogeja oot valinnu, noissa kaikissa on aivan upeita kuvia!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on, ihan käsittämättömän upeita <3

   Poista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.