28. tammikuuta 2017

sulje kaikki aistit niin tää helpottuuVapaus näkyvissä! Heti muutaman lukon, kalterin ja hyppyesteen takana. Mitä niiden jälkeen? Kuinkakohan pian ollaan taas umpikujassa? Sovitetaan avaimia lukkoihin ja potkitaan kaltereita kengänkärjillä. Ja mitä silloin juostaan pakoon? Hiihtolomaa, kuten jokaisena vuonna? Kunpa ei tarttisi juosta. Kunpa voisi vaan olla hetken. Hengähtää, juoda ja juosta sitten vaikka uudestaan. Mutta ei jooko aina putkeen?

Kahvia mulla menee edelleen desitolkulla. Ei onneksi ihan litroittain sentään. Joku järkihän tässä(kin) on säilytettävä. Sen suhteen järki on kyllä mennyt, että meikä tilaa ja kuolaa t-paitoja tammikuussa. Kyllä, tammikuussa, vaikka hupparivarastotkin kaipaisi jotain piristävän mustaa kaveria. Mutta ei, tilaan t-paitoja. Haaveilen myös siitä uudesta puhelimesta. Meinaan nyt, avatessani jonkin sovelluksen (oli se sitten galleria, instagram tai kamera), koko skeida jumittaa, eikä anna mun tehdä mitään. Kiitos superisti.

Positiivisuutta kaivataan. Lähettäkää sitä korikaupalla tähän osoitteeseen, kiitoskortit tulevat perästä!

29 kommenttia:

 1. Raskaansarjan kahvinjuoja lähettää tässä positiivisuutta :))
  Ja hei tosi makeet kuvat taas kerran!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 2. Sulla on kivännäköinen blogi, haluaisitko kerta miten olet saanut tuon päivämäärän taustavärin koko blogin levyiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo Anu, vaan Mirette, mutta itekki handlaan nää hommat. Menet kohtaan ".date-header span" ja lisäät siihen taustavärin. ☺ Siihen ei tarvita mitään margineita / paddingeja tällä kertaa.

   Poista
  2. Kiitokset Nelli ja kiitos Mirette neuvomisesta! :-)

   Poista
 3. Voi että rakastan edelleen sun kirjoitustyyliä - sulla on todellakin lahjoja kirjoittamisen suhteen! Peruskuulumiset taittuvat niin ihanaan ja jotenkin eläväiseen muotoon, tykkään! <3

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Sie oot sairaan hyvä valokuvaamaan ja kirjoittamaan, sul on hyvä musamaku, sul on sikamakee tyyli. Voin samaistua tähän kännykänlagaukseen (jouduin poistamaan sen takia useita sovelluksia + muita muistoja) ja väärään vuodenaikaan tehtyihin vaateostoksiin. Välillä (allekirjoitetulla itseasiassa aika usein) menee järki tietyissä asioissa, mutta jonkun ajan kuluttua se aina palaa. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Mä en enää edes raaski poistaa mitään kuvia ja sovelluksia, kun kaikki turhat oon jo poistanut... Ihan äärimmäisyyksiin en suostu menemään :D Jep, kyllä se järki sieltä takaisinkin tulee joskus!

   Poista
 5. Nämä kaikki kuvat sun blogissa on us-ko-mat-to-mia! Olet taitava :) Jatka samaan malliin!

  http://jennasus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. hitto miten upee blogi, ulkoasu, kuvat, teksti, kaikki, pakko alkaa lukijaksi. oot ihan sairaan kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, supersuuret kiitokset ja tervetuloa lukemaan! <3 Piristit tosi paljon mun päivää!

   Poista
 7. Mä olen ennenkin vieraillut sun blogissa, ja nää kuvat on tosi upeita! Tykkään kanssa blogin ulkoasusta, sopivan hillitty :) Tosin tätä "keskipaneelia" missä on tekstit ja muut säätäisin aavistuksen verran leveämmäksi, muttei se ole nytkään häiritsevän kapea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! <3 Katotaan, oon meinaan sun kanssa samaa mieltä :D

   Poista
 8. Ihania talvikuvia! Ja kuule täältä lähtee sun luo kunnon paketillinen positiivisuutta :D Kahvi onneks auttaa niinä päivinä aika hurjasti, kun positiivisuus on vähissä. Ja tee auttaa myös, sitä litkin ite varmaan litratolkulla.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! <3 Kahvi auttaa tosi paljon, äskenkin ilo vain ryömi kehooni juotuani kupillisen.

   Poista
 9. *positiivisuutta* <3

  Tunnistan myös sekä kesävaatteiden himoitsemisen, että ärsyttävän puhelimen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset positiivisuudesta! <3 Toivotaan, että puhelinongelmasi selviää!

   Poista
 10. Aivan ihania kuvia! Ja tunnistan itseni kuvauksesta, täällä on toinenkin kahvin litkijä!

  http://marihelenn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Sulla on tosi ihana tyyli kirjoittaa! :)

  VastaaPoista
 12. upeita talvikuvia! :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Vaikka periaatteessa nää tämänkin postauksen kuvat on tosi tylsiä, ne on silti tosi hienoja! Siis vaikea selittää, mutta mä siis tykkään näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :-) Ymmärrän sun pointin, näissä ei oo mitään erikoista niin kuin esim. (useissa) auringonlaskuissa, mutta kelpuutan ne tänne silti.

   Poista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.