31. heinäkuuta 2016

wasting time
Makasin taas sillä samalla natisevalla sängyllä, siinä ahdistavassa huoneessa, jonka seinät olivat aivan liian lähellä. Vieressä seisoi kirjahylly, joka alkoi vaappumaan, kun siihen osui jokin ruumiinosa. Maahan oli levitetty reppu, jonka sisältö oli purettu puoliksi kirjahyllyyn, puoliksi sängyn päälle. Ulkoa kuului voimakasta ropinaa, kun suuret vesipisarat kohtasivat peltikaton pinnan ja ikkunan lasin. Mielessä vaani nälän tunne ja koti-ikävä, joista kumpaakaan en saisi tyydytettyä kun vasta seuraavana päivänä.

Hakkasin halkoja. Vein kirveen pään taakse ja iskin voimalla puun palaan, joka katkesi lennättäen kummatkin osansa vastakkaisiin suuntiin. Pahasti paskotulla selällä keräsin kummatkin palat ja heitin kottikärryn kyytiin. Kolme vuotta vanhasta talviturkista oli tullut jokavuotinen lämmike, joka kuitenkin koki raa'an kuolemansa 30.7.2016. +21 asteisessa vedessä oli hieman viileää, kun oli tottunut mustista vaatteista johtuvaan alituiseen paahteeseen. Näissä samaisissa mustissa vaatteissa astelin Lappeenrannan keskustassa ostaen ensimmäisen jakson lukiokirjoja, mansikoita ja - tietenkin - uuden kirkkaanpunaisen huulipunan. Niitä kun ei vaan koskaan voi olla liikaa.

32 kommenttia:

 1. komppaan kyllä täysin tuota huulipunajudua. Itellä tosin ei se kerääntyvä väri ole kirkkaanpunainen vaan pikemminkin violetinsävyinen, jokaisessa sävyny taitaapi lukea Plum. Sulla on ihan sikakiva kirjotustyyli, rakastan. Ja tää blogin ulkoasuki on ihan sairaan nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, mullakin on kaksi melkein samanväristä huulipunaa :D Haaveissa olisi vielä tollanen violettiin taittava, ehkä pitää mennä tsekkailemaan niitä Plumeja. Oivoi suuret kiitokset! <3

   Poista
 2. Tosi nättejä luontokuvia ♥ Ja respect punaisesta huulipunasta! :)

  VastaaPoista
 3. Juuri ne kirkkaanpunaiset huulipunat on silkkaa rakkautta - ja niitä ei tosiaan voi koskaan olla liikaa! <3 Mielettömät kuvat tässä postauksessa - pidin hurjan paljon myös edellisen postauksen Tukholmakuvista - kiva nähdä tuttua kaupunkia vähän erilaisesta vinkkelistä! :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi mitä kuvia! Oot tosi lahjakas valokuvaaja :)
  http://sanjaamanda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia sun blogi täynnä ja kirjotat tosi upeesti! Jatka samaan malliin ((:

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Siis mikä on tämä kirjoitustyyli? :o Aivan ihana tapa kirjoittaa ja tosi upeita kuvia! <3

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tykkään kyllä todella paljon tästä kirjotustyylistä!! Ja tosi upeita kuvia!:)

  VastaaPoista
 8. Sun blogi on kyllä super hieno! Ja tykkään sun kirjoitustyylistä tosi paljon!

  http://heidimariay.blogspot.fi/2016/07/heinakuun-kuunnelluimmat.html

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! ja erittäin mukaansatempaava kirjoitustyyli :)

  http://mmirkunblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Luontokuvia, oi että, ihania!! ♥ Rakastan lukea sun tekstejä, välität jokaisen tunteen ruudun tällekin puolen. Vau. Hyvää tätä viikkoa! :-)

  VastaaPoista
 11. oi nättejä kuvia!! ja tosi vetoava kirjoitustyyli :)

  http://thebeautyofshadows.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Oi ihania kuvia.
  http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Kauniita kuvia ja ihana tuo kotilo! :D

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.