23. kesäkuuta 2016

between heaven and hell

Ton objektiiviboksikuvan yläpuolella on kittiputkella otetut kuvat ja alapuolella tolla uudella eli 40mm makrolla otetut.

Näin seinillä lohkeilevan maalin. Vanhat, puutarhakalusteiksi tarkoitetut ruokailuryhmät lähekkäin. Suuret naulakot ja kivilattian. Kauniin kellarikerroksen ja tiiliseinät. Näin keskiarvorajan Hesarin sivulla. Se oli juuri se sama kuin mitä mulla oli. Helpotus ja hieman hermostunut naurahdus kulkivat kehoni läpi. Saivat minut miettimään. En tehnyt koulutöitä turhaan, en kirjoittanut esseetä itsemurhasta, sen syistä ja välttämisestä turhaan. Enkä raahautunut käytävälle tekemään tehtäviä vain saadakseni keskittymiskykyni takaisin. Kaikki tekoni olivat lopun ja alun kannalta hyödyllisiä.

Viikko 25 on tuonut mukanaan uuden telkkarisarjan, Matikkamurhat, jota näyttää Yle. Näin matikkanarkomaanina olen viettänyt mielelläni pari ylimääräistä minuuttia kesälomastani laskien. Olen myös löytänyt itseni taas metsästä kartan, vesipullon ja Roosan kera. "Täällähän on polkuja kuin Vilkkilän säkissä", totesi muuan vanha mies ohittaessaan meidät. Joku voisi pitää polkuja etuna, mutta Keskuspuistossa ne tekee suunnistamisesta paljon hankalampaa. Tiistai-illan ajatukset johtivat mut keskiviikkona Rajalan myymälään. Myöhemmin löysin itseni metsästä kuvaamassa uudella putkellani. Kuvasin ötököitä, joita normaalisti kammoan, mutta joiden valtaa uskallan uhmata kameran ollessa suojanani.

Mun lomareissut alkaa virallisesti vasta tänään, joten en vietä aikaa kotona enkä näin ollen hirveästi bloggaamisenkaan ääressä. Kommentteihin vastailen, mutta postauksia en kirjoita. Reilun kahden viikon päästä herään taas henkiin, toivottavasti onnellisempana kuin vähään aikaan.

12 kommenttia:

 1. Ooo, upeita kuvia! :3 Tykkään ehkä eniten tuosta toisesta kuvasta obuboksin jälkeen, niin hieno, vaikkei olekaan mistään erikoisesta kohteesta otettu :D Ja tää sun teksti on taas niin hienoa <3 Tykkäilen!

  Ja mä ainakin jaksan odottaa sun seuraavaa postausta :3 Hyvää kannattaa odottaa!

  VastaaPoista
 2. Hyviä lomareissuja toivottelen sinulle upeudelle! Kirjoitat niin valloittavasti, voiko sitä ylistää tarpeeksi? Tsemppiä ja haleja! ♥

  VastaaPoista
 3. Oon eksyny nyt muutamia kertoja sun blogiin aiemminkin ja pakko sanoo, että näistä sun ottamista kuvista ei vaan saa tarpeekseen! Ihan tajuttoman upeita. :)

  VastaaPoista
 4. Luonto on niin kaunis<3 Upeita kuvia!

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.