12. toukokuuta 2016

no one told me life was gonna be this way

Seikkailin kaupungilla useita tunteja. Kävin jopa niissä, joille en suo normaalisti katsettakaan. Yritin löytää mekkoa ja paitaa, mutta niinhän se on, että jos etsimällä etsii niin ei löydä mitään. Löysin kuitenkin korkokengät. Pieni osa asusta oli siis hankittu. Kirjotin useita päättötöitä ja vastailin useiden kokeiden kysymyksiin tietämättä niihin läheskään oikeaa vastausta. Sain päättötöitä takaisin ja yllätyin, positiivisesti. Kokeetkin meni paljon odotettua paremmin, paitsi se yksi. 

Käytiin Fazerin tehtaalla, syötiin mahat täyteen ja suut kuivaksi ilmaista suklaata. Pelattiin ysien Yrityskylässä hauskaa peliä ja voitettiin. Luennoitiin pienen porukan kanssa Messukeskuksessa. Kävin katsomassa ystävieni esitystä niiden ensi-illassa. Nauroin koko ajan, jopa silloin kun ei olisi saanut. Suunnistettiin Roosan kanssa ja upottiin nilkkoja myöten suohon. Kuunneltiin kengissä loiskuvaa vettä ja eksyttiin. Palattiin kartalle ja päästiin maaliin. 

Eniten luukutettu biisi: Disturbed - The Sound Of Silence

20 kommenttia:

 1. Ulkoasu on muuttunut sitten viime näkemästä, tykkäääään!! ♥ Ja voiko tuota kirjoitustyyliäsi hehkuttaa liikaa, niin just sunlaista, selkeää ja ajatuksia herättävää. Peukut pystyyn! :-)

  VastaaPoista
 2. Olen todellakin samaa mieltä Marian kanssa ♥

  VastaaPoista
 3. TOi Fazerin tehtaalla käynti oli ihan parasta :D Ja siis upea ulkoasu ja sun blogi muutenkin vaan on superihana <3

  VastaaPoista
 4. Tykkään sun blogista kun täällä on sulla ihan omanlainen tyyli ja tunnelma! :)

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Upea banneri ja muutenkin upeita kuvia täällä sun blogissa 8) Tykkään myös sun kirjoitustyylistä, taidankin jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
 6. Tää sun blogin uusi banneri on tosi kiva! Ja sanon vieläkin, että kirjotat tosi hyvin :-)

  VastaaPoista
 7. Tiiäks, mulle iskee aina kauhee alemmuuskompleksi kun tuun lukemaan sun blogia ja sen takia mä en (ikinä) osaa muuta kuin kehua sun kirjoitustaitoa. Kai sä muutes tiedät, että sun blogi on täydellinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeei saa tolleen Neea! D: Mitään alemmuuskompleksia ei saa tulla! Kiitos tuhannesti, vaikkei tämä nyt mikään täydellinen olekaan <3

   Poista
 8. Upee kuva! Tykkään kovasti myös tästä ulkoasusta. :)

  Hiuksissa Hiekkaa

  VastaaPoista
 9. wow, sun tesktit vetää ihan sanattomaksi! :)

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.