31. maaliskuuta 2016

taistelu jatkuu


Olen kadottanut taidon. Taidon kirjoittaa ihan mistä vaan välittämättä siitä, kuka tekstiä lukee tai tulee lukemaan joskus vuosien päästä. Välittämättä siitä, mitä toiset ajattelee omista fiiliksistä ja asioista, mitä tapahtuu omassa elämässä. 

Olen kuin ylemmän kuvan apina. Katse kohti tulevaa, pieni väsymys ja vittuuntuneisuus harteilla ja ruokaa kädessä. Jalat kuitenkin tiukasti kiinni puussa, etten vahingossakaan tipahtaisi. Tosin ei sellaista satu apinoille. Ja jos sattuu, niin ne ottaa heti kiinni seuraavasta oksasta. Kiskoo itsensä takaisin lähtöpisteeseen ja jatkaa elämää niin kuin mitään pahaa ei olisi koskaan tapahtunut. Ihmisille ei käy niin helposti, ainakaan kaikille. Pohjasta kavutaan ylös, mutta ei käsilihaksilla tai akrobaattisilla taidoilla vaan järjellä ja lujalla tahdolla. 

18 kommenttia:

 1. On surullista, ettei pysty kirjoittamaan mitä haluaa, pelätessä muiden mielipiteitä ja reaktioita. Sen takia olen tähän päivään asti kirjoittanut anonyyminä blogia, mutta lopulta tulin tulokseen, ettei oo mitään väliä, mitä ihmiset on mieltä mun ajatuksista, kunhan saan purkaa niitä johonkin. Postaukset joissa ei ole välitetty muiden mielipiteistä on parhaita, kannattaa vaan yrittää päästä tosta yli :/ Kokeile tehdä joku syvällisempi postaus, jossa kerrot sellaisia asioita, välittämättä muitten mielipiteistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta, tää on aivan perseestä! Pitäis vaan lopettaa välittäminen ja tehdä sitä mistä tykkää tehdä ja jakaa vähän jotain henkilökohtasempaan. Asioistahan ei kuitenkaan tarvitse kertoa niiden oikeilla nimillä...

   Poista
 2. Tosi kiva blogi! Ulkoasu on kivan selkeä ja kuvat hienoja. Aihe ja teksti ei oikein sovi mun makuun.

  http://noraauroraa.blogspot.fi/

  17 | Kaksoistutkinto | Monipuolinen lifestyle | Liikunta & terveys | Vlogit

  VastaaPoista
 3. ihanan erilainen postaus! Aaw, toi apina :}

  VastaaPoista
 4. Sun kirjoitustyyli on vaan jotain niin kadehdttavaa!♥ Pidä siitä kiinni ;) Noi kuvat ovat ihan mahtavia, ja samaistun kyllä vahvasti kuvien kaveriin :D
  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua, valtavat kiitokset! <3 Joo, kieltämättä samaistuttava persoona tuo yks pikkunen.

   Poista
 5. Osaat kyllä kirjottaa tosi hyvin! Ja tykkään tästä ulkoasusta, sanon sen taas :-)

  VastaaPoista
 6. Kivanoloinen blogi ja sulla on tosi omaperäinen kirjoitustyyli! Jatka vaan samaan malliin! :)

  http://homeandstylebye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia ja koskettavaa tekstiä! Liityin ehdottomasti lukijaksi :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Mulla oli pitkään sama ongelma, mutta sitten yks päivä ajattelin vaan että fuck this ja jotenkin kilahti päässä. Toivon että sullekin kävis näin :) ♥ Tosi mielenkiintosen olonen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle tais tulla just toi kilahdus. Liekö syy sitten tän postauksen kirjottaminen :D Kiitoksia! :--)

   Poista
 9. Sanoisin, että kirjoittamisessasi ei ole pienintäkään vikaa! Vallan rakastan tekstejäsi :-) Ja silloin kun tuntuu ettei mikään luonnistu, niin kannattaa alemmassa kuvassa olevan apinan tavoin näyttää kieltä maailmalle ja tehdä juuri siten kuin itsestä tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! Näin mä teen jatkossa. :--)

   Poista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.