6. helmikuuta 2016

painava kiviRaivo, epäonni ja niistä syntynyt itseinho. Aivoja ja elimiä syövät ajatukset, jotka repivät kahtia järjen ja tunteet. Ahdistus ja maahan tippuvat kyyneleet. Terävät kynnet puristuneina kämmeniin, revenneestä kynsinauhasta syntynyt veri ja kirvelevä haava. Siihen tippuva kyynel ja kahta kauheampi kipu. 

Muste muodostamassa valkoiselle paperille sanoja. Käden siirtämisestä aiheutuva lähes äänetön, ulkoilman ääniin hukkuva suhina. Toinen jaloista rummuttamassa lattiaa ja tuomassa kirjoittamiselle tahdin. Valmistunut teksti. Sydämeltä pudonnut painava kivi vierimässä jyrkännettä alas rotkoon.

24 kommenttia:

 1. Mä oon stalkkaillut sun blogia jo jonkin aikaa ja on pakko sanoa - sä oot tosi taitava kirjoittamaan ja kuvaamaan! :o Sun kuvia katsellessa tulee ihana olo ja sun tekstejää lukiessa mieli ikäänkuin rauhoittuu. Tulee jotenkin tosi zen-olo kun tulee tänne sun blogiin ja kattelee sun kuvia. :D

  Eli lyhyesti - sulla on IHANA blogi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Jenni, tositosi suuret kiitokset! <3 Tuli heti parempi fiilis tästä kommentista. :)

   Poista
 2. Sä osaat kirjoittaa todella hyvin! Sun blogin kirjotuksiin pystyy aina samaistumaan niin paljon ja se on tosi hyvä juttu. Nää tällaset metsäkuvat on jo vähän nähty (tai sit oon ite vaan liikaa kattonu kuvia?) mut nää kuvat sopi ton tekstin kans yhteen tosi hyvin niin kuvien kulunut aihe ei haitannut yhtään.

  http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :--) Joo, oon sun kanssa samoilla linjoilla metsäkuvien suhteen, en oo vaan jotenkaan ikinä kamera kädessä missään, joten noita kuvia ei tuu oikein muusta aiheesta otettua... Pitää kattoo jos paremmalla säällä (etenkin kesällä) jaksan alkaa raahailemaan kameraa paikasta toiseen. Puhelinkuvat on jotenkin niin tylsiä. niin en niitä (enää) hevillä julkaise.

   Poista
 3. Tää teksti! Tää melkein ois voinu olla mun kynästä menneellä viikolla, jos siis vain osaisin kirjottaa tälläsiä.. Tai uskaltaisin..

  http://reflexdance.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä sä uskallat, siitä vaan kirjoittamaan! :)

   Poista
 4. Jestas miten nättejä kuvia! ♥ Ja teksti - todella tunteita herättävä. Rakastan sun kirjoitustyyliä yli kaiken ;O

  VastaaPoista
 5. Sun blogissa on asennetta! Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja kuvia ja tykkään myös bannerista!

  VastaaPoista
 7. ihan törkeen hienoja kuvia!

  http://katilahtinen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. ihana blogi, tykkään sun tyylistä ihan älyttömästi ja kuvatakin näköjään osaat! ehkä vielä silti aavistuksen verran jotain persoonallista tänne kaipaisin!

  VastaaPoista
 9. Oi vitsit noista kuvista tuli mieleeni äskeinen metsäretki mieheni kanssa kun haahuilimme puolitoista tuntia märässä metsässä ja puut näytti tuolta :D Rakastan liikaa näitä kuviasi!!

  http://thebeautifulshadow.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsä on kyllä kauneimmillaan märkänä, vesipisaroista kimaltelee auringon säteet ja linnut uskaltaa tulla esille. Kiitos paljon! :--)

   Poista
 10. Tajuttoman ihania kuvia, sanon mä vaikka itsekkin kuvausta harrastelen;)
  iidauu.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Wau! Tykkään todella paljon sun kuvista! Ne on jotenki tosi tunnelmallisia :)

  http://hannamaarit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Apua, noi sun kuvat on ihan älyttömän ihania! <3 Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Se on totta. Hyvää ystävänpäivää sinulle! ♡♥

  http://suuntanaoikis.blogspot.fi

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.