2/21/2016

i will try to fix you


Piti taas lähteä. Pakata kaikki mahdollinen matkalaukkuun ja reppuun ja raahata kameralaukkua perässä. Repussa heilui vihko täynnä painavia ajatuksia ja kynät, joiden oli tarkoitus tehdä siitä virallista. Mustaa valkoiselle. Päässä soi kaiken maailman haikeat biisit ja sydämessä tuntui pieni riipaisu, kun ylitin kynnyksen ja hyvästelin kodin hetkeksi.

En osaa matkustaa, enkä tykkää matkustaa. Lentokoneet on aina ollut suuri kauhun kohde, etenkin niiden lukuisien Lentoturmatutkinta -jaksojen jälkeen. Pitää jaksaa. Sitä mä hoen ittelleni aina, kun pitää hypätä omalta mukavuusalueelta mustaan aukkoon. Sanokaa, etten ole ainoa, joka ei pidä matkustamisesta.

16 kommenttia:

 1. Mä pidän matkustamisesta tiettyyn pisteeseen. Ehkä sen takia kun mun koti on sen verran kamala paikka. Lentokoneita kuitenkin vihaan. Muo ahdistaa asioiden hukkaaminen tai jättäminen jonnekkin yleensäkkin, ni matkustaminen on tupla kamalaa. Junista tykkään vähän, autoista enemmän, laivoista en niin paljon ja lentokoneita vihaan ja pelkään yli kaiken. Pahinta on rakkaiden ihmisten jättäminen ainakin mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiiä miks, mutta mua ei oo koskaan huolettanu tavaroiden perille tuominen. Ehkä se johtuu siitä, että oon pistäny kaiken porukoiden huoleksi... Junat on jees, kivempia kuin autot, kun voi liikkua. Laivoja kohtaan mulla on samanlainen kammo kuin lentokoneita ja se menee ohi vaan hyvällä seuralla. Joo, toi on niin totta! Ikävä on ihan kauhee tunne.

   Poista
 2. Täällä on toinen Lentoturmatutkinnan seuraaja :D

  Kuitenkin pidän matkustamisesta, kuha ei tartte kantaa niitä raskaita laukkuja mukana. Jos on raskaita tavaroita mukana, ni ei jaksa kattoa että onkos kaikki tavarat mukana. En tunne olevani kotoisin mistään, niin on pakko päästä aina välillä jonnekin ettei musta tule haahuilevaa mökkihöperöä.

  Matkalaukkulapsi ko olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :D Hahah, joo, raskaat tavarat on ihan vihoviimesiä. Mä taas tunnen olevani niin puhtaasti suomalainen, etten kotimaasta viitsis hirveesti minnekään lähteä, enkä kylläkään sen kummemmin kotimaassakaan jaksa liikkua. Koti on se paikka :D

   Poista
 3. Sori beibs mut matkustaminen on ykkösjuttu, lentokoneet varsinkin. Mikä matkustamises ehk mulle ongelma on se että mun on tosi vaikee saada itteeni oikeesti revittyy ylös ja lähettyy ulos ovesta, se tuntuu aina mahdottomalta. Mut sitku on lähteny nii tajuu et miks se kannatti.

  http://tanitateella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh :o Outoa. Mulla ei oo vaihtoehtoja, porukat pakottaa joka paikkaan... Vaihdetaanko?

   Poista
 4. Ihania kuvia, mä pelkään kanssa lentämistä, mutta tykkään matkustaa ja kohdata pelkojani jostain syystä.
  http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin mielestä pelkojen kohtaaminen on jees, ainakin siihen tiettyyn pisteeseen asti... Rakastan yli kaiken sitä pelon tunnetta, joka tulee kattoessa jotain murhasarjoja tai kauhuleffoja.

   Poista
 5. Vau, kaunis teksti taas! <3 Mäkin pelkään lentämistä, ja mua kauhistuttaa jo ajatus että kesäkuussa mä joudun jälleen lentokoneeseen... Tosin pelolle ei saa antaa valtaa tai se estää elämästä, sitä mä varmaan mietin kun astun koneeseen ja lähden Englantiin.

  http://kauneudenilluusio.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! <3 Jep, just niin, ei saa antaa sen hallita elämää. Itellä on tapana kuvitella joku hyvä frendi siihen viereen turvaksi ja usein mietin kanssa uusia aiheita teksteihin.

   Poista
 6. Lentäminen on kyllä aina pelottavaa ja jännittävää ja oon hyvinkin samaa mieltä sun kanssa.

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. nämä kuvat ovat kauniita! omaa silmää ei niinkään miellyttäneet havukuvat mutta näissä on tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon sun kanssa samoilla linjoilla, nää 'spontaanimmat' otokset on kivempaa katseltavaa.

   Poista
 8. Et ole ainoa! :D En tykkää siitä matkasta määränpäähän - paikan päällä on kyllä sitten ihan kiva olla! :) Kauniita kuvia ja kivvoo tekstiä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :--) Joo, se matka tuntuu jotenkin niin turhalta...

   Poista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.