6. tammikuuta 2016

onnellisuuden koti on kodikas
Mä olin niin onnellinen, että melkeen itkin. Kasvot oli aivan jäässä, mutta pystyin silti hymyilemään. Ei ollut hetkeä, jolloin oisin ollut maassa. Olin vain ja ainoastaan ja täysin puhtaasti onnellinen. Niin onnellinen, että karu totuus iski normaalia kovemmin. 

Stadissa elämä ei oo ruusuilla tanssimista. Maalla se on, ainakin mun osalta. Siellä saa vaan olla ja nauttia parhaista kavereista, sukulaisista ja eläimistä. Ohi kiitävistä maitoautoista ja äärettömästä hiljaisuudesta, jonka rikkoo vain jossain kaukana puksuttava traktori. Lehmien lypsämisestä ja lautapelin päälle istuvasta kissasta (krhm, Olli). Siellä voi ihan oikeasti nauttia onnellisuudesta. 

46 kommenttia:

 1. Mahtavan hienoja kuvia! Hienoa tekstiä myös, tykkäsin.

  http://heidimariay.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. sun blogi on täynnä upeita kuvia ja tekstikin on kivaa luettavaa, tykkään! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana teksti ja upeita kuvia! Ja maalla on ihanaa, aina <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia! <3

  ♥: http://sirujee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihania sanoja ja kivoja kuvia!
  http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia ja muutenkin tosi nätti ulkoasu tällä blogilla :D

  http://workingonamasterpiece.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia. Oon sanaton, tää blogi on just semmonen mistä tykkään. Harvoin alan lukijaks alle minuutin selailtuani, mut nyt aloin! :D ihana.

  http://saatanrakastua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, suuret kiitokset ja tervetuloa lukemaan! <3

   Poista
 8. Sulla on suoraan sanottuna täydellinen blogi! Teksti ja kuvat, sekä ulkoasu ovat jossain täydellisessä harmoniassa keskenään, että väkisinkin tulee hyvä olo kun lukee tätä sun blogia. Mulla on joku heikkous ihmisiin jotka osaavat kirjoittaa arkisista ja tavallisista asioista kauniisti ja sä oot yks semmonen, jonka kirjoitustapa jollain tapaa koukuttaa.

  http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Kauniita, tunnelmallisia kuvia. Ihastuin tohon sun banneriin ♥ Sun blogin nimi on kivan persoonallinen :) Pitääpäs katsastaa muitakin postauksiasi, mielenkiintoni heräsi.

  http://mammamiiau.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Niin ihania pakkaskuvia :) <3 Täällä oli eilen -28 ja tänään kymmenen astetta vähemmän :)

  http://heidireijamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Täälläkin oli torstaina suunnilleen saman verran pakkasta ja perjantaina myös lähes kymmenen astetta vähemmän. :)

   Poista
 11. Tosi ihanan näkönen blogi sulla :) Pakkaskuvia on aina kiva räpsiä ja noistakin kuvista välittyy tänne asti kylmyys :D Tykkään tosta bannerista!

  VastaaPoista
 12. Tykkään sun blogin ulkoasusta todella paljon :3 Ja aivan mahtavia kuvia! Näin koko elämänsä maalla asuneena voin sanoa, että molempiparempi :D Musta on kivaa asua maalla, joka on lähellä kaupunkia (ostospaikkoja).

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo, kaupunki lähellä on aika välttämätön, koska ei Kaustisten Halpa-Hallista löydy aina kaikkea - etenkään mun tyyliin sopivia vaatteita. :D

   Poista
 13. Aivan ihania kuvia!! Erityisesti toi ihan eka on mun mielestä jotenkin toi ensimmäinen on kiva :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. sun blogis on aivan mahtava! sanoin ton tosissani, enkä vain toivoen että kävisit kattoon mun blogin, vaikka sekin olis kiva juttu. :)
  http://nesanooetoonsekasin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Kyllähän mä käyn kurkkaamassa. :)

   Poista
 15. Oii, tosi kivoja kuvia :) Tekee nyt niin mieli mennä tekemään kunnon kuvausreissuja luonnossa kuten joskus ennen! Ja osaat kirjoittaa kyllä tosi ihanasti :)

  VastaaPoista
 16. iiihania kuvia ♥ tuli ihan kylmä niitä katsellessa

  VastaaPoista
 17. Tosi ihana, koskettava teksti ja kuten aina myös aivan ihania kuvia♥♥♥

  VastaaPoista
 18. Aaaa... Hirveesti kuvia mutta eihän se mitään! Hyvälaatuisia ovat, itse tykkään enemmän tekstipohjaisesti blogista ja hieman syvällisemmästä ehkä. Mitä tuo sun blogin nimi muuten tarkoittaa jos mitään? Plussa pisteen saat ehdottomasti siitä ettei tää blogin ulkoasu oo mitenkään sekava tai monimutkainen mitä olen välillä kuvablogeissa huomannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, juu, blogin toisena aiheenahan on valokuvaus, että siitä noi runsaat kuvamäärät tulee. :) Se tarkoittaa laitonta mielikuvitusmaailmaa / paikkaa, johon ei koskaan voi päästä. Tällä on siis erittäinkin henkilökohtainen merkitys mulle ja siks mä sen valitsinkin. Kiitoksia! :--)

   Poista
 19. hurjan nättejä kuvia, oot super taitava kuvaaja !

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.