27. syyskuuta 2015

black 'n' white -1
*hymynaama*
Nautin tästä viikonlopusta; vohvelista, leffasta, valokuvaamisesta, piirtämisestä ja frendin tupareista. Ähkyn tunteesta ja juoksemisesta bussiin. Kasvojen pesemisestä ja musiikin kuuntelemisesta. Nautin kaikesta, mikä liittyi tähän viikonloppuun. Paitsi että...

Mun silmänaluset on tummentunu ja silmäpussit suurentunu. Vähäiset unet on vieny multa kaikki voimat ja saanu mut nukahtamaan yheksältä. Antakaa mulle ikuisesti hereillä -pillereitä. Vaikka mua nukuttaa, mä en nuku. En nuku paria tuntia enempää. Alan olemaan kuudelta illalla jo siinä tilanteessa, että mulle ei kannata puhua jos haluaa järkevän vastauksen. En todellakaan oo kirjotuskunnossa, mutta silti mä kirjotan. Voi helvetti. 

10 kommenttia:

 1. Tykkään paljon tästä sun blogin ulkoasusta! Kuten aikaisemminkin sanoin, osaat ottaa myös tosi kivoja kuvia ja ne on hyviä vaikka kännykällä otettu :-)

  VastaaPoista
 2. Hei, pakko tulla komppaamaan edellistä kommentoijaa - aivan ihana tää ulkoasu! Erottuu joukosta, mut on silti tosi selkeä ja siisti :)

  VastaaPoista
 3. Ei yhtään mun tyylinen ulkoasu, mutta silti tää on mun mielestä tosi kiva! Tykkään myös näistä sun kuvien tunnelmasta ja siitä miten ne on muokattu, erityisesti tuo bannerin "pohjakuva" on upea! :-)

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Siis pakko kehua tätä sun ulkoasua. Niin hieno ja siisti!

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ompas sulla kauniita kuvia täällä. Blogin ulkoasu on myös kiva, vaikken värittömyydestä yleensä tykkääkään. :3

  remainsoftoday.blogspot.fi

  VastaaPoista

© Kuvat ja tekstit ovat täysin omaa käsialaani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi niitä ilman lupaani.